Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Suradnja Piškorevaca i Tavankuta

  Nastavnici i učenici Osnovne škole Matija Gubec Piškorevci protekog su vikenda ugostili prijatelje iz Osnovne škole „Matija Gubec“ Tavankut iz Vojvodine. Školu u Piškorevcima posjetili su: učiteljica razredne nastave Zorica Sloboda, učitelj povijesti Miroslav Stipić, predstavnica HKPD-a „Matija Gubec“ Tavankut Mira Tumbas i učenica 6. razreda Rahela Steković.
  Osim upoznavanja sa školom i mjesom, gosti su u Piškorevcima boravili u sklopu zajedničkog nastupa na 9. Sajmu Đakovo Expo Zlatne ruke koji je održan 28. i 29. travnja u sajamskom šatoru.
  Tom prilikom gosti i domaćini zajedno su pripremili radionicu izrade zlatoveza, zlatovez na šuški i slamnate umjetnine pod nazivom „Nije zlato sve što sja“ za sve posjetitelje sajma.
  Na sajmu su se svojim proizvodima predstavili i članovi Učeničke zadruge „Đački sokak“, a na štandu su se mogli vidjeti kozmetički proizvodi, unikatni nakit učenika, nakit i razne umjetnine izrađene zlatovezom te ostale kreativne i maštovite predmete.
  Gosti iz Tavankuta posjetili su i Đakovo, a u Muzeju Đakovštine upoznali su povijest i etnografske vrijednosti Đakovštine.
  Dogovorene su aktivnosti daljnje suradnje između dviju škola, ali i Tavankuta i Piškorevaca.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog