Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • OraH u koaliciji Srcem za Đakovo

  Gradska organizacija OraHa pridružila se koaliciji Srcem za Đakovo i podržat će gradonačelničku kandidaturu Zorana Vinkovića, objavio je na konferenciji za novinare predsjednik Nenad Taranić.
  “Nismo tu da bi uzeli fotelje, da bi radili, uzimali novce nego je naša namjera kao i do sada da podržimo Grad i da od Grada napravimo ipak ono što zaslužuje u Slavoniji. Vidjeli smo da je ta opcija nama najprihvatljivija zbog toga što je miješana i tu se vidi da u biti nije bitna ideologija, ima lijevih, desnih stranaka stranaka centra, što se može činiti čudno. Međutim, očito je da je svima nama u interesu sam Grad”, pojasnio je Taranić.
  Razlog podršci su i velika izdvajanja za sport, dodao je potpredsjednik Tomo Matković konstatiravši da je Đakovo grad s najviše sportaša u odnosu na broj stanovnika.
  Potpredsjednica đakovačkog OraHa Jasminka Maričić istaknula je i brigu za najmlađe kroz izgradnju dječjih igrališta, a izdvojila je i početak izgradnje biciklističkih staza koju je, kako je rekla, OraH predložio još prije dvije godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog