Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova vlasnica “Nikoline” uvedena u posjed

  Nakon drugog pokušaja, uvođenjem u posjed nove vlasnice danas je okončan slučaj “Nikolina”, potvrdio nam je odvjetnik Jurica Jurić.
  “Mogu vam potvrditi da je današnje uredovanje proteklo bez ikakvih incidenata. Iako je provedeno uz sudjelovanje policijskih službenika, sve je u redu, ušli smo u prostor, novi vlasnik, odnosno gospođa Čapalija je uvedena u posjed s današnjim danom i odmah je započela pripreme za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, što je i namjena te dvorane. Gospođa Čapalija je vlasnica tog objekta već više od godinu i pol dana, međutim, zbog nekih odnosa s prijašnjim vlasnikom možemo reći da je cijeli postupak od nekih 6 do 8 mjeseci trajao. Sudbina višeg vlasnika je i nebitna zato što je gospođa upisana u zemljišne knjige, upis je zakonit, nitko ga nije osporio, dakle, samo je stvar u tome tko je u posjedu nekretnine, a od današnjeg dana to je stvarni vlasnik”, izjavio je odvjetnik Jurić.
  Taj postupak, međutim, još nije gotov.
  “Što se tiče samog vlasništva ono je neosporno,ali postupak se vodio radi predaje u posjed. Dakle, taj postupak je nepravomoćno okončan u korist gospođe Čapalije, međutim, očekujemo i taj ishod da će biti u njezinu korist jer u našem pravnom sustavu vlasnik ima pravo i na posjed, a s današnjim danom ona je ušla u posjed”, pojašnjava odvjetnik Jurić.
  Podsjećamo da je prvi pokušaj uvođenja u posjed propao zbog prijetnji dosadašnjeg vlasnika koji je završio u pritvoru.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog