Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić i Ivanetić kandidati za Vinkovićeve zamjenike

  Kandidat za gradonačelnika koalicije Srcem za Đakovo Zoran Vinković predstavio je danas na Strossmayerovom trgu kandidate za svoje zamjenike Ivicu Mandića i Jasenka Ivanetića te listu za Gradsko vijeće.
  Svoju koaliciju Vinković je nazvao nadstranačkom jer okuplja i stranačke i nestranačke osobe kojima je, kako je rekao, zajednički interes za Đakovo, a borba za svako novo radno mjesto je osnova programa.
  “Nije čudno da se nalazimo upravo ovdje, u sjeni Strossmayerove katedrale, na Strossmayerovom trgu gdje će radovi vrlo brzo biti završeni, ja sam gradonačelnik koji radi, a ne koji obećava, a ovaj trg je najbolji dokaz za to”, poručio je Vinković.
  Briga za mlade, građane treće životne dobi, prilagođavanje radnog vremena dječjih vrtića roditeljima i izgradnja biciklističkih staza također su među prioritetima koalicije, kazao je Ivica Mandić, kandidat za zamjenika gradonačelnika, a Jasenko Ivanetić, također kandidat za zamjenika, naglasio je da je koalicija Srcem za Đakovo “odlična politička platforma i temelj za bolji život u gradu”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog