Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na Sajmu u Piškorevcima očekuje se 200 izlagača

  Na Sajmištu u Piškorevcima 28. i 29. travnja održat će se 9. Sajam poljoprivrede, gospodarstva i obrtništva Đakovo Expo Zlatne ruke 2017. za koji je dosad, kako je na konferenciji za novinare najavio Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća, sudjelovanje najavilo stotinjak izlagača, a očekuje se da će ih biti 200.
  Uz Grad, Univerzal i Turističku zajednicu kao glavne organizatore, suorganizatori su Udruženje obrtnika, Veterinarska stanica, Savjetodavna služba, Srednja strukovna škola, Osnovna škola Matija Gubec Piškorevci, Savjetodavna služba, Mjesni odbor Piškorevci i Lovački savez Osječko-baranjske županije. Sajam ima i međunarodni karakter jer sudjeluju gosti iz Tavankuta u Srbiji i Obrtnička komora Tuzlanskog kantona.
  “Osim sajma poljoprivrede, obrtništva i malog i srednjeg gospodarstva, ovogodišnji sajam ima i zabavni karakter, a gosti glazbenog programa su Željko Bebek u petak u 21 sat i Opća opasnost u subotu u 21 sat, a previđen je i nastup tamburaškij sastava i kulturno-umjetničkih društava”, najavio je Soldo ističući da je sajam u Piškorevcima mnogima mogućnost za sklapanje novih poslova, ali i prigoda za predstavljanje novih mjera za poticanje poduzetništva. .
  Otvorenje Sajma je u petak, 28. travnja u 10,30, a tijekom dvodnevnog programa predviđeni su različiti sadržaji, radionice za najmlađe,izložbe, kao i festival čokolade, najavila je Marija Burek iz Turističke zajednice, a Katica Maras iz Savjetodavne službe najavila je zanimljivu prezentaciju mjera za poljoprivrednike.
  Na sajmu sudjeluju i učenici Osnovne škole iz Piškorevaca i Tavankuta te strukovnih škola koje će kroz zadruge ponuditi svoje proizvode.
  Veterinarska stanica priprema zanimljiva predavanja o kućnim ljubimcima, a direktor Univerzala Mile Kaselj naglasio je da Sajam u Piškorevcima želi pokazati da Slavonija može ponuditi puno više od radne snage.
  Na sajmu u Piškorevcima prvi put bit će postavljen i novi “vezovski šator” čija površina je 1800 četvornih metara, odnosno dvostruko je veći od dosadašnjeg.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog