Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I Maja Žulj u utrci za gradonačelnicu


  Na predstojeće lokalne izbore zajedno idu i Nezavinsa lista Zeleni list i Bandić Milan 365 Stranka rada i solidarnosti, a kandidatkinja za gradonačelnicu je Maja Žulj, dok su kandidati za zamjenika gradonačelnika Željko Kajtar i Goran Augustinović.
  “Svojim izravnim djelovanjem, odnosno nedjelovanjem lokalne stranke odgovorne su za iseljavanje mladih iz Đakova”, izjavila je kandidatkinja za gradonačelnicu najavivši da je “gorući problem vratiti volju u ljude i vjeru u političare, odnosno moralni kapital”.
  “Što vrijedi stručnost ako nema poštenja, a moderan političar mora imati milosrđa prema svome narodu”, poručila je Žulj, dok su kandidati za zamjenika gradonačelnika istaknuli kao prioritetno djelovanje zalaganje za oživljavanje gospodarstva kroz vjerodostojne i politički neokaljane ljude.
  Do suradnje Stranke Milan Bandić 365 i Zelenog lista došlo je zbog sličnosti, odnosno kompatibilnosti programa, pojasnio je Željko Kajtar, a Goran Augustinović konstatirao je da je situacija u gradu došla do dna.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog