Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najbolji video uradak učenika iz Drenja

  Osnovna škola Drenje na nedavno objavljenom natječaju “Tanjur pun dobrote” osvojila je prvu nagradu sa svojim video uratkom “Jedi pametno! Djeluj održivo!”.
  U konkurenciji natječaja međunarodnog projekta EaThink 2015, a u organizaciji Udruge Žmergo, našla su se 34 video uratka iz 12 osnovnih i 10 srednjih škola u kojima je sveukupno sudjelovalo 396 učenika. Cilj natječaja bio je poduprijeti kreativne ideje učenika za društveno angažirane video uratke kojima odgovaraju na problematiku globalnih izazova u području hrane.
  U projektu su sudjelovali učenici: Dino Dešić, Marko Filaković, Sara Mijatović, Matej Brkić, Sara Dešić, Nikolina Tomić, Luka Haršanji, Maja Šarčević, a učetelji-mentori su Marija Pešić i Goran Podunavac.
  Udruga Žmergo osigurala je financijsku potporu kao i sredstva za izradu profesionalnog videa i njegovu promociju u programu HRT-a. Taj video spot sudjelovat će u natječaju na europskoj razini na kojem će se natjecati s pobjedničkim radovima iz 12 EU zemalja koje sudjeluju u projektu EAThink2015.

  [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WJmITh6E1cw[/embedyt]

  Tekst i foto:OŠ Drenje

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog