Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandarić u utrku za gradonačelnika, a Anušić za župana

  „Ova gradonačelnička kandidatura dogodila se kao reakcija na izrazito nezadovoljavajuće stanje ovdje u Đakovu i u prigradskim naseljima i kao reakcija na apatiju, koja je posebno izražena kod mladih ljudi, sadašnjeg gradonačelnika i svih ljudi koji su vladali Đakovom zadnjih 16 godina“, rekao je predsjednik đakovačkog HDZ-a, danas u prostorijama Gradskog odbora stranke gdje je i formalno predstavljen kao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima u svibnju.
  Mandarić je najavio i početak predizbornih aktivnosti te samostalni izlazak HDZ-a na izbore.
  Svoju podršku Mandariću, svojim dolaskom i obraćanjem novinarima, dao je i Ivan Anušić, predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije i kandidat za župana.
  „Grad Đakovo je grad s ogromnom potencijalima, srce Slavonije, sjedište Nadbiskupije. Đakovo zaslužuje puno bolje i kvalitetnije. Ja sam kandidat za župana. Probat ćemo napraviti sinergiju načelnika, gradonačelnika, župana, ministarstava, Vlade i tada u Osječko-baranjskoj županiji pokrenuti jedan potpuno novi smjer. Smjer suradnje, rada, komunikacije sa Zagrebom,“ rekao je Anušić.

  Foto: FB

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog