Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zbog neočišćenih cesta učenici nisu došli u školu

  Snijeg koji od jučer pada najviše problema prouzročio je u zapadnom, brdskom dijelu Đakovštine gdje ga ima između 10 i 20 centimetara.
  Zbog neočišćenih lokalnih cesta jutros dio učenika Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera iz Trnave nije stigao na nastavu.
  Nisu stigla djeca iz Svetoblažja i Zvjerinjaka koja se autobusom dovoze u školu, pojašnjava ravnateljica Katica Vračević. Od 113 učenika te škole njih 43 su putnici, ističe ravnateljica.
  Zbog neočišćenog snijega u školu nisu došli učenici iz Zvjerinjaka, najmanjeg mjesta u Općini Trnava, javila nam je slušateljica Darija Kovač, majka dvoje učenika.
  “Uvijek se ponavlja ista situacija, trenutno je u Zvjerinjaku dvadesetak centimetara snijega, a na brdu ga ima i više gdje su nanosi. Ralica još nije prošla, ne možemo nigdje, djeca u školu nisu otišla. Inače, autobus dolazi ovdje po njih, ali su mi sinoć javili da autobus neće doći jer ralica do tog vremena neće proći pa sam ja trebala djecu dovesti do sela…, a kako ću ja autom proći ako ralica nije prošla….”, ogorčeno pita majka dvoje učenika.
  Održavanje lokalnih nerazvrstanih cesta, pa i one prema Zvjerinjaku, u nadležnosti je Općine Trnava čija načelnica Irena Mikić Brezina ističe da će ralica stići i u to mjesto te da se lokalne prometnice čiste prema prioritetima.

  Foto:Darija Kovač

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog