Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poništen natječaj za pročelnika novog gradskog odjela

  Ovih dana bit će objavljeni rezultati natječaja za popunu slobodnih radnih mjesta u gradskoj administraciji. Natječaj je bio raspisan za 8 radnih mjesta, a konačni rezultati će, kako najavljuje gradonačelnik Zoran Vinković, biti objavljeni ovih dana.
  “Ovih dana na službenoj stranici Grada www.djakovo.hr bit će objavljeni svi rezultati svih kandidata sa pismenog i usmenog testa, broj bodova, gdje će biti vidljivo da nije bilo nikakvog namještanja s obzirom da nitko nije ni dobio sama pitanja prije rezultata testa, da je bilo i Povjerenstvo i javno će, dakle, biti objavljena imena svih koji su prošli, a isto tako i oni koji nisu prošli i oni koji se nisu pojavili iako su se prijavili na sam natječaj”, pojasnio je gradonačelnik Vinković.
  Doznajemo također da je gradonačelnik Vinkovć poništio natječaj za odabir pročelnika nedavno ustanovljenog Upravnog odjela za poljoprivredu, gospodarstvo i turizam.
  “Danas sam poništio natječaj za pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu, gospodarstvo i turizam jer se prijavio samo jedan kandidat. S obzirom da je samo jedan kandidat odlučio sam dati šansu i dati više vremena svim mladima, zainteresiranima da se jave jer smatram da biti pročelnikom Grada Đakova nije mala stvar i da se ne može samo jedan kandidat javiti na natječaj. Kriterij je, prije svega, znanje, stručnost, iskustvo, a nikako ne politička pripadnost i to je ono što želim naglasiti i pozivam, evo, zainteresirane da se jave na novi natječaj”, kazao je gradonačelnik Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog