Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Donacija Udruzi “Ne-ovisnost”

  Jučer su u Vrbici predstavnici dm-a predali donaciju Udruzi za borbu protiv ovisnosti „Ne-ovisnost“ koja će omogućiti dovršetak malonogometnog igrališta i time unaprijediti kvalitetu života korisnika Terapijske zajednice “Ne-ovisnost”. Donacija je ostvarena u sklopu dm-ove inicijative “Jer sve smo to MI!” pokrenute povodom 20. obljetnice dm-ovog poslovanja u Hrvatskoj.
  U sklopu te inicijative odabrano je 40 projekata u koje je uloženo više od 1,5 milijuna kuna, a u 26 hrvatskih naselja i gradova zaživjeli su društveno korisni projekti koji su usmjereni na boljitak zajednice. Realizacija odabranih projekata diljem Hrvatske omogućit će kvalitetniju zdravstvenu skrb pacijentima i unaprijediti život potrebitih, doprinijet će uređenju parkova i urbanih vrtova te osigurati prikladno okruženje za obrazovanje i dodatne sadržaje za djecu, ističe se u prigodnom priopćenju.
  Udruga za borbu protiv ovisnosti “Ne-ovisnost” nastala je 2003. godine na inicijativu rehabilitiranih ovisnika i bavi se borbom protiv ovisnosti o drogama i drugim opojnim sredstvima te alkoholu, kocki i klađenju. U sklopu udruge, od 2007. godine djeluje i Terapijska zajednica u Vrbici u kojoj se provodi psihosocijalni program rehabilitacije ovisnika, a može primiti do 34 muška korisnika.
  DM-ovom donacijom Udruga Ne ovisnost završit će malonogometno igralište koje su počeli graditi još prije dvije godine, no zbog manjka sredstava nismo mogli dovršiti ovaj projekt, izjavio je predsjednik Udruge Tomislav Mišetić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog