Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počinje realizacija Amadeina projekta “Narukvica koja život znači”

  Projekt “Zajedno na putu života – Narukvica koja život znači” Udruge za psihosocijalne potrebe Amadea prošao je na natječaju Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
  Kroz taj projekt, kako pojašnjava sestra Natalija Fadiga, voditeljica Udruge i Dnevnog boravka za starije osobe, bit će zaposlene dvije osobe.
  “Više je ciljeva ovog projekta, a prvenstveno je pomoći starijim i osamljenim osobama koje ne mogu doći do bližnjih koji im mogu pomoći. Drugi cilj je uposlenje dviju teško zapošljivih osoba, odnosno dviju žena koje će obilaziti starije i pružati pomoć u kući”, navodi sestra Natalija ističući da će se na taj način omogućiti i drugima da se upoznaju s tehničkim mogućnostima “narukvice koja život znači”. Ta narukvica na dodir omogućava vezu telefonom s osobom koja može pružiti pomoć starijoj osobi, pojašanjva voditeljica Udruge Amadea.
  Tim projektom bit će obuhvaćeno trideset starijih osoba iz Đakova, Budrovaca i Satnice Đakovačke, odnosno dvadesetak osoba će biti obuhvaćeno uslugom pomoć u kući, a desetak osoba će dobiti narukvice koje će omogućiti bržu komunikaciju, lakšu dostupnost pomoći koju starije osobe trebaju. Isto tako, to će omogućiti i drugima da se upoznaju s mogućnošću nabavke “narukvice koja život znači”, ističe sestra Natalija.
  Projekt će trajati godinu dana, a predviđena je i medijska kampanja na proljeće, kao i okrugli stol kako bi se što više građana, ali i potencijalnih korisnika upoznalo s mogućnostima koje pruža.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog