Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvoreno klizalište i Božićni sajam

  klizaliste-pressica Danas je otvoreno đakovačko klizališta koje je i ove godine postavljeno na velikom parkiralištu iza župne crkve Svih svetih.
  Ove je godine klizalište postavljeno u sklopu Božićnog sajma koji je s korza preseljen na veliko parkiralište, rekao je tom prigodom gradonačelnik Zoran Vinković najavivši da će prvih sedam dana ulaznice biti besplatne, a cijena nakon toga ostaje 10 kuna.
  Površina klizališta je oko 400 četvornih metara, a Grad i Univerzal, kako je pojasnio predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo, osigurali su 140 pari klizaljki, koliki je i kapacitet klizališta te pomagala za neklizače.
  bozic-u-djakovu-ulaz Podsjetio je da je prošle sezone klizalište posjetilo oko 20.000 klizača, a ove godine se također očekuje veliki broj, posebno uoči blagdana kada će klizalište biti otvoreno do 22 sata
  Ove se godine uz klizalište održava i Božićni sajam, a postavljeno je deset kućica i 15-tak štandova s proizvodima đakovačkih udruga, obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.
  Prostor oko klizališta uredila je Turistička zajednica, a program će trajati gotovo mjesec dana, istaknula je direktorica Marija Burek.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog