Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova dječja igrališta

  celnici Do kraja godine na području grada bit će postavljena četiri nova dječja igrališa, a na proljeće još četiri, najavio je na konferenciji za novinare održanoj na novouređenom igralištu u Splitskoj ulici gradonačelnik Zoran Vinković. Vrijednost tih igrališta je gotovo 800 tisuća kuna, pojasnio je gradonačelnik istaknuvši da se i na taj način želi poboljšati predškolski standard. Jedno od tih novih igrališta bit će postavljeno u Dječjem vrtiću Vila, a istovremeno se radi i na obnovi postojećih igrališta u gradu, ali i u prigradskim naseljima, kazao je gradonačelnik.
  Uz dječje igralište u Splitskoj, postavljeno je jedno i na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca, a predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo najavljuje nova igrališta i u dječjim vrtićima koja bilježe porast broja djece. S tim u vezi naglasio je da je u tijeku izrada projekta energetske obnove Dječjeg vrtića Vila, a vrijednost cjelokupne investicije je oko 3 milijuna kuna, od čega je 85 posto bespovratno u projektnoj dokumentaciji i 60 posto u izvođenju radova.
  popaj “Sve to će pridonijeti vrtićkom standardu u Đakovu koji je visok, a o socijalnoj osjetljivosti govore cijene smještaja djece u odnosu na druge gradove”, zaključio je Soldo.
  Uz nova, do proljeća se najavljuje i obnova svih postojećih dječjih igrališta, a direktor Univerzala Mile Kaselj naglasio je da se posebno vodi računa o sigurnosti djece, o čemu svjedoče atesti i certifikati za opremu koja je i bolje kvalitete pa je i dugotrajnija. Najavio je i sadnju novih drvoreda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog