Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Grad spremno dočekuje snijeg

  mehanizacija-zimke-sluzbe Komunalno poduzeće Univerzal spremno dočekuje prvi snijeg, a za čišćenje gradskih prometnica bit će angažirano 16 vozila, rečeno je na smotri mehanizacije Zimske službe koja je održana na parkiralištu podno Strossmayerova perivoja.
  “Grad je, bez obzira na ove visoke temperature, spreman za nadolazeću zimu i zimske uvjete, a osim prikazane, u slučaju potrebe spremna je druga mehanizacija, a osigurane su i dovoljne količine soli i sipine i očekujem da će građani, kao i svih prethodnih godina, biti zadovoljni i da snijeg neće nikoga iznenaditi”, rekao je gradonačelnik.
  Univerzalova Zimska služba održava oko sto tisuća četvornih metara javnih površina, kao i sve nerazvrstane ceste na području grada i 8 prigradskih naselja, kazao je Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća pozvavši građane na razumijevanje i strpljenje.
  smotra-zimske-sluzbe “Nije moguće u jednom trenutku očistiti cijeli grad i sve površine i upravo zbog toga su zone grada razvrstane po prioritetima, od prve do četvrte zone, i shodno tome se i čiste”, pojasnio je Soldo dodavši da se i ove godine nudi mogućnost studentima da se uključe u projekt čišćenja i održavanja grada u vrijeme zime.
  Studenti će biti angažirani zbog starijih građana koji nisu u stanju sami očistiti snijeg, istaknuo je direktor Univerzala Mile Kaselj napomenuvši da će to biti moguće realizirati prijavom na dežurni broj 091 400 1800.
  Šef prometne policije Vitomir Lučić pozavo je vozače da se također pripreme za zimske uvjete i tako, uz najavljene mjere održavanja prometnica, pridonesu sigurnosti prometa u gradu.
  Gradonačelnik je najavio paljenje prve adventske svijeće u subotu u 18 sati te skoro postavljanje klizališta na parkiralištu iza župne crkve Svih svetih, gdje će se održati i Adventski sajam.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog