Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Božićni sajam uz klizalište

  U subotu, večer uoči prve nedjelje Došašča na adventskom vijencu postavljenom na kružnom toku ispred crkve Svih svetih bit će upaljena prva svijeća koju će upaliti vrtićka djeca zajedno s gradonačelnikom, najavljuje se u priopćenju Univerzala.
  Svake sljedeće subote svijeće će redom paliti osnovnoškolci, srednjoškolci i na koncu župa Svih svetih. “Advent u Đakovu nije, međutim, tek vijenac, već i Božićni sajam koji će se po prvi puta odvijati uz samo klizalište, postavljeno na parkiralištu iza Male crkve”, navodi se u priopćenju.
  Za prosinačku gastronomsku, ugostiteljsku i trgovačku ponudu pobrinut će se Grad i TZG Đakova koji pripremaju Božićni sajam, a svi obrtnici, udruge i obiteljska gospodarstva, zainteresirani za izlaganje i prigodnu štandovsku ili prodaju u montažnim kućicama, pisane ponude po propisanim uvjetima iz objavljenog javnoga poziva mogu dostaviti u Univerzalovu upravu u Nazorovoj 68. Cijena najma kućica i štandova za cijelu sezonu kreće se od 200 do 500 kuna, ističe se u priopćenju.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog