Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osječki Fakultet elektrotehnike donirao opremu Strukovnoj školi

  zagar-curic Jučer je u kabinetu informatike i elektrotehnike u  zgradi radionica Srednje strukovne škole Antuna Horvata puštena u rad informatička oprema koju je Školi poklonio Fakultet elektrotehnike, računalstva i informacijskih  tehnologija iz Osijeka.  Riječ je o opremi koja zadovoljava sve uvjete za nastavu u srednjoj školi, a Fakultet ju je donirao nakon obavljene obnove vlastite opreme nabavkom najsuvremenijih računala koji su nužni za rad ovog sve uspješnijeg fakulteta. Ravnatelju Srednje strukovne škole Antuna Horvata Mirku Ćuriću opremu su uručili dekan Fakulteta  elektrotehnike, računalstva i informacijskih  tehnologija dr. Drago Žagar i prodekan za poslovanje, tehnologiju i suradnju s gospodarstvom dr. Dražen Slišković.
  Srednja strukovna škola obrazuje učenike u zanimanjima tehničar za mehatroniku, automehatroničar, elektroinstalater, elektroničar-mehaničar, elektromonter… a dio njih nastavlja školovanje upravo na osječkom Fakultetu elektrotehnike, računalstva i informacijskih  tehnologije.
  Stoga su dogovorene aktivnosti promidžbe  Fakulteta, mogućnost zajedničkih aplikacija na projekte opremanja  i osuvremenjivanja nastavnog procesa, u kojima će Fakultet dati snažnu podršku školi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog