Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novi singl Pavela – “Ljubav”

  Nakon dva hit singla kojima su uspješno krenuli otkrivati pjesme s budućeg, novog albuma – ‘Poslije nas’ i ‘Vrijeme života’, Pavel objavljuje i novi treći singl ‘Ljubav’.

  Već na prvu jasno je da se radi o klasičnom Pavel singlu s prepoznatljivim potpisom Aljoše Šerića i sjajnom Antoniom Matković Šerić koja je ovoga puta preuzela ulogu glavnog vokala. Nakon ‘Čuvaj me’ i ‘Poslije nas’, velikih balada koje su nas svojom retro glazbenom teksturom vratile u bolju glazbenu prošlost i osvojile publiku i eter, ‘Ljubav’ je prema Aljošinim riječima posljednji i ponajbolji dio, te trilogije.

  “Pjesma je naš novi, ali i posljednji rad na temu “Kako uklopiti šlager pjesmu u vintage pop aranžman i ne napisati temu za Jamesa Bonda”. Balkanska tuga mi očito ne da mira od rođenja, pa sam jednog dana odsvirao razloženi A mol i počeo pjevati ono što bih ja htio čuti na nekom kasnonoćnom druženju. Antonia je otpjevala najbolje ikad i s pjesmom smo toliko zadovoljni da sam s njom zatvorio poglavlje pisanja ovakvih retro vintage tema. Samo najbolje za kraj.”, zaključuje Aljoša.

  Glazbu i tekst pjesme potpisuje Aljoša Šerić, aranžman Pavel i Srđan Sekulović Skansi, a produkciju Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi. Idući tjedan Pavel će objaviti i videospot za pjesmu ‘Ljubav’ koji potpisuje Radislav Jovanov Gonzo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog