Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova atletska staza imat će 6 kraćih i 4 duže pruge

  Tri đakovačke srednje škole do proljeća će na svom sportskom igralištu dobiti suvremenu atletsku stazu s tartan podlogom, najavljuje u priopćenju predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo.
  “Postojeća je atletska staza u vrlo lošem stanju, a kako se staza dugi niz godina svakodnevno koristi za potrebe nastave tjelesne i zdravstvene kulture, a često je koriste i brojni sportaši i rekreativci, nametnula se potreba njezine potpune rekonstrukcije”, ističe se u priopćenju u kojem se također navodi da je već izrađena projektna dokumentacija.
  “Sportski tereni Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Ekonomske škole “Braća Radić” i Srednje strukovne škole Antuna Horvata sadrže dva igrališta za mali nogomet ili rukomet, dva košarkaška igrališta i jedno odbojkaško, a oko tih igrališta je neugledna atletska staza koju će zamijeniti nova sa šest pruga dužine 100 metara i 4 pruge u punom profilu od 400 metara”, pojašanjva se u priopćenju.
  Investicija je vrijedna pola milijuna kuna, a njezinim dovršetkom znatno će se poboljšati uvjeti za odvijanje nastave tjelesnog na otvorenom za sve srednje škole, ali i za atletičare i rekreativce.
  Predviđeno je i postavljanje nove štedne rasvjete.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog