Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Jasmin Stavros opjevao vino

    Nova pjesma “Vino nek se toči” Jasmina Stavrosa siguran je nastavak njegovih prepoznatljivih hitova zbog kojih je i dobio nadimak „kralj domaće zabavne glazbe“. Izvrsno raspoložen, promovirajući novu pjesmu, popularni Staki ovoga se puta nije ustručavao podijeliti svoja vinska iskustva s obožavateljima. Logično mu je, kaže, da baš on otpjeva ovakvu jednu vinsku himnu.

    „Cijeli život sam pio isključivo vino, a zadnje četiri godine postim i nisam okusio ni kap alkohola pa sad sa sjetom gledam svoje prijatelje i suradnike kako uživaju u vinu. E, sad se Staki promijenio, postao sam misionarski pustinjak“ – otkrio nam je popularni pjevač, a svojim obožavateljima savjetuje da uživaju u vinu, ali umjereno.

    Njegova karijera i dalje je u punom zamahu. Osim što rasprodaje koncerte diljem Hrvatske i regije, te mjesecima unaprijed nema slobodnog termina vikendom, u svojim 60-tim godinama donio je i novu poslovnu odluku. Promijenio je diskografa i na promociji ove vinske pjesme pohvalio se novom izdavačkom kućom Menart.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog