Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Hvala vam za nesebičnost”

  Povodom Dana dobrovoljnih darovatelja krvi sinoć je u Maloj gradskoj vijećnici priređen prijem za višestruke darovatelje krvi. Čestitku i zahvalnost darovateljima krvi uputio je dogradonačelnik Ivan Išasegi istaknuvši da je “neprocjenjiva vrijednost to što čine višestruki darovatelji krvi te da posebno raduje činjenica da se svaki put vide nova lica koja nastavljaju tu plemenitu tradiciju darivanja krvi.”
  Darovateljima koji su krv dali 50, 75 i 100 puta priznanje Hrvatskog Crvenog križa uručili su predsjednik Gradskog društva Josip Rener i ravnatelj Đuro Brataljenović.
  ddk-bogner-mario “Zahvaljujući vama darovateljima i vašoj humanosti, nesebičnosti i požrtvovnosti hrvatsko zdravstvo je funkcioniralo tijekom i ratnog i mirnodopskog vremena, nije se prestajalo s operacijama u kliničkim bolničkim centrima”, rečeno je na svečanosti.
  Za 50 darivanja krvi priznanje su dobili: Zvonimir Bagarić, Dalibor Begović, Franjo Drenški, Tihomir Relatić i Robert Zirn.
  Glavurdić Jozo i Krešimir Marković krv su dali 75 puta, a Mario Bogner priznanje je dobio za 100 darivanja.
  Đakovačkim darovateljima krvi Draganu Božiću i Franji Grebenaru u petak će na prijemu kod predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović biti uručeno državno odličje za višestruko darivanje krvi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog