Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ o stanju u Ulici Otona Ivekovića

  O stanju u Ulici Otona Ivekovića oglasio se i đakovački HDZ, a u priopćenju predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Regal Vajs Vjekoslav Bačić ističe da ” Mjesni odbor već godinama apelira na Grad Đakovo da riješi probleme stanovnika te ulice navodeći da su u “Planu potreba Mjesnog odbora Regal Vajs za 2017.godinu, kao i u prethodnim godinama, na prvo mjesto prioriteta uvrstili potrebnu infrastrukturu za sigurnost djece te komunalno uređenje novog dijela Ulice Otona Ivekovića”.
  Bačić također navodi da je, nakon nekoliko susreta sa stanovnicima te ulice, s problemima upoznao i pročelnika Odjela za komunalne djelatnosti.
  Predsjednik đakovačkog HDZ-a Marin Mandarić pozdravio je činjenicu da Grad konačno počinje s rješavanjem komunalne infrastrukture na području Ulice Otona Ivekovića.
  “Nikako ne veseli što se ta problematika aktualizirala tek nakon što se dogodila prometna nesreća te to što Grad ovakve i slične stvari ne rješava planski i sustavno, nego u pravilu reagira tek kad se nešto dogodi”, navodi u priopćenju predsjednik đakovačkog HDZ-a Marin Mandarić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog