Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sandi Cenov snimio “Osmijeh”

  Kako je nedavno i najavio, Sandi Cenov se nakon ljetne turneje odmoran i prepun inspiracije vratio najvećoj ljubavi, glazbi, pjesmama i radu u studiju. Rezultat svega je novi singl ‘Osmijeh’.
  “U ovo današnje vrijeme, kada ljudi zabrinuti i tmurni plove po toj rijeci, koju nazivamo život, nečiji nam osmijeh itekako može popraviti dan. Njezin je osmijeh u mojoj najnovijoj pjesmi njezin najistaknutiji modni detalj, zbog kojega sam, kako i sama pjesma kaže – izgubljen slučaj”, kazao je Sandi.
  ‘Osmijeh’ je pjesma s aktualnog albuma ‘Deseti’, te je ujedno autorska pjesma za koju Sandi potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Miro Lesić Lesique.
  “Ova je pjesma malo žešća od mog uobičajenog stila, ali baš sam htio da točno tako zvuči, jer je temom najsličnija vremenu novog vala, koji je svojedobno i bio okidač za moj početak bavljenja glazbom, pa onda neka i bude u tom nekom stilu. Mislim da bi ovako nekako zvučali bandovi mog djetinjstva, Film, Idoli, Azra, da su opstali”, dodao je Cenov.

  https://www.youtube.com/watch?v=T6Hhs-5KLNc

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog