Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Mamin sin” – novi spot Đakovčanki

  “Mamin sin” naziv je novog singla ženskog vokalnog sastava Đakovčanke, koji je uslijedio nakon uspjeha obrade Thompsonovog hita “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” te singla “Povratak”.
  Glazbu i tekst za ovu razigranu pjesmu koja govori o ljubavnim jadima mlade žene napisala je Marija Perković, dok se za izvrstan aranžman pobrinuo Tomislav Radičević. Pjesma je snimljena u Ivanetic Sound studiju u Strizivojni pod producentskom palicom Tihomira Ivanetića.
  Đakovčanke su za ovaj singl snimile i spot koji odiše vedrinom i pozitivom, a spot je autorsko djelo Marija Šuline iz Produkcije Nova čija se suradnja s Đakovčankama već prije pokazala kao pun pogodak. Jednu od glavnih uloga u spotu preuzeo je Dinko Glavaš, glavni vokal popularnog Tamburaškog sastava Kas.
  Ženska vokalna skupina Đakovčanke osnovana je 2009. godine, a čine ju mlade, entuzijastične djevojke koje odlikuje vedrina, pozitiva i ljubav prema glazbi, što se sjajno vidi i u ovom spotu. Nastupale su na raznim folklornim manifestacijama i festivalima diljem Hrvatske, a svakim nastupom privlače sve više simpatija publike i kritike.
  (izvor: www.crorec.hr )

  Spot pogledajte na ovom linku:

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog