Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Grad skoro u potpunosti uprihodovao planirani iznos”

  “Izvješće za prvih šest mjeseci potvrđuje izvršenje proračuna sa gotovo 31 milijunom kuna, što je svakako dobar signal dinamike punjenja i planiranja na čvrstim osnovama, nakon što smo prošle godine zaustavili višegodišnje “poniranje”, izvukli Grad iz minusa, zatvorili nagomilana dugovanja od 11,5 milijuna kuna iz ranijih godina i konsolidirali gradske financije bez zaduživanja”, navodi se u priopćenju predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde uoči 23. sjednice sazvane za ponedjeljak.
  goran soldo 3 “Grad je skoro u potpunosti uprihodovao planirani iznos”, tvrdi se u priopćenju uz konstataciju da su “pozitivni pokazatelji odraz niza mjera, pametnog i odgovornog planiranja i vođenja gradskih financija u aktualnom sazivu Gradskoga vijeća, kako kontinuiranim smanjenjem na rashodovnoj, tako i rastom na prihodovnoj strani te preokrenutih trendova”.
  “Rezultat toga je i paket poticajnih mjera za zapošljavanje, obrtništvo i malo i srednje poduzetništvo. Dodjela bespovratnih financijskih potpora do 10.000 kuna za svako novo (samo)zapošljavanje, “prepolovljeni” komunalni doprinos za gospodarstvo i subvencioniranje kamata na poduzetničke kredite za tri posto bili su impulsi oporavku lokalne ekonomije i otvaranju novih radnih mjesta”, ističe se u priopćenju uz konstataciju da je stvorena povoljna investicijska klima u gradu i preduvjeti za otvaranje novih radnih mjesta te najavu zasebnog paketa mjera za stimuliranje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog