Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 25. obljetnica oslobađnja vojnih objekata

  Program obilježavanja 25. obljetnice oslobađanja vojnih objekata u gradu i osnivanja 122. Brigade Hvatske vojske nastavljen je u 17,15 kod spomenika poginulim braniteljima na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca gdje je održana komemoracija. Minutom šutnje, molitivom, upaljenim svijećama i polaganjem vijenaca odana je počast poginulima, a komemoraciji su bili nazočni predstavnici Grada, Hrvatske vojske, policije, Udruge roditelja poginulih branitelja, braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici branitelja iz Sinja, Makarske i Vukovara te političkih stranaka.
  Dio programa obilježavanja 25. obljetnice oslobađanja vojnih objekata i osnivanja 122. Brigade je i misa za Domovinu u katerali u 18,30, a program se nastavlja sutra u 10 sati potpisivanjem Povelje prijateljstva Udruge veterana 122. brigade i Udruge 156. Brigade HV Makarska -Vrgorac u Maloj vijećnici.
  U 10,30, u predvorju Hrvatskog doma bit će otvorena izložba ratnih fotografija “Zvonila su zvona katedrale naše 1991.-2016.” čiji organizator je Udruga veterana 122. Brigade.
  Program završava sutra u 17 sati na korzu koncertom i prigodnom prodajom proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i ugostitelja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog