Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Vinković: “Strossmayerov trg bit će jedan od najljepših u Hrvatskoj”

    ZV presica Strossmayerov trg Gradonačelnik Zoran Vinković na današnjoj konferenciji za novinare govorio je o obnovi Strossmayerova trga, a bilo je riječi i o drugim investicijama u gradu.
    “Nastavljaju se radovi na izvedbi i rekonstrukciji Strossmayerova trga i tim trgom Grad će definitivno dobiti jedan od najljepših trgova u RH, a bez obzira na te radove, podsjetiti ću da su prošli i uspješno organizirani jedni od najboljih Vezova u povijesti Đakovačkih vezova, a to je pokazalo i mnoštvo ljudi koji su bili u Đakovu”, istaknuo je gradonačelnik naglasivši da su nastavljeni i drugi radovi na infrastrukturi.
    “Uredili smo i završili cjelokupnu revitalizaciju Strossmayerova parka zajedno s pozornicom, ovih se dana očekuje završetak radova na gradskom bazenu koji je otvoren i gdje je svakim danom sve više ljudi, tu je i niz radova u prigradskim naseljima, na grobljima prigradskih naselja, a rješavaju se i druge komunalne potrebe građana Đakova”, rekao je gradonačelnik konstatiravši također da plaće ne kasne u Gradu te da se ispunjavjau sve obaveze prema svim korisnicima proračuna i da je to ono najvažnije. (RI)

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog