Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga Amadea među deset najaktivnijih

  Đakovačka Udruga Amadea, u sklopu koje djeluje i Dnevni boravak za starije i osamljene, izabrana je među deset udruga koje su dobile godišnju pretplatu za časopis Udruga.hr.
  Amadea radionica 2 Te udruge odabralo je Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, a na temelju održanih aktivnosti na ovogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga, popraćenosti pripremljenih događanja u medijima te zaprimljenim popratnim materijalima i prilozima…
  U ovogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga sudjelovalo je gotovo 300 udruga diljem Hrvatske, a 23 su poslale izviješće o održanim aktivnostima.
  Amadea radionica Podsjetimo, Udruga za psihosocijalnu pomoć Amadea predstavila se građanima organiziranjem dviju radionica: “Dovedi svoju baku” i “Izrada leptira od otpadnog papira”, a volonteri i djelatnici su građanima, u suradnji s Domom zdravlja Đakovo, mjerili šećer u krvi i tlak. Uređen je i izlog s plakatima na gradskom korzu, fotografijama o radu udruge i prigodnim izlošcima iz kreativne radionice, a posjetitelji su se mogli upoznati i sa uslugama i drugim aktivnostima Udruge Amadea.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog