Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Maestro iz Forkuševaca dirigira Figarov pir u zagrebačkom HNK

  Davor Kelić, prije pet godina u našem programu najavljen i predstavljen kao “budući maestro iz Forkuševaca”, na pragu je ostvarenja svoga sna.
  Naime, u sklopu diplomskog rada na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje s odličnim uspjehom završava studij orkestralnog dirigiranja, u ponedjeljak, 20. lipnja, ravnat će izvedbom Mozartove opere Figarov pir u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.
  Rijetka je to prilika koja se pruža samo najboljima.
  Kao odličan student Davor je već dosad bio u prigodi raditi s najboljim hrvatskom zborovima i orkestrima, među kojima je i Zagrebačka filharmonija, a prošle je godine za svoj rad dobio i Rektorovu nagradu. Isto tako, već dosad usavršavao se na seminarima svjetski poznatih dirigenata.
  Kao što je u svom prvom javnom istupu i rekao, želja mu je učiti od najboljih i biti takav u onome što radi. Zasad mu to i uspijeva.
  Iako polako i uspješno ulazi u svijet klasične glazbe, Davor ne zaboravlja odakle je, kao ni one koji mu pomažu u ostvarenju sna. Stoga zahvaljuje i Radio Đakovu kao i đakovačkim Bugama koje su ga, nakon što su čule njegovu priču prije pet godina upravo u programu Radio Đakova, odlučile stipendirati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog