Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uskoro kružni tok u Piškorevcima

  U centru Piškorevaca, najvećeg prigradskog naselja Đakova, gradit će se kružni tok, najavljuje u priopćenju predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo. Dogovoreno je to, kako se navodi u priopćenju, na radnom sastanku gradonačelnika Zorana Vinkovića i predsjednika Gradskoga vijeća Gorana Solde s predstavnicima Županijske uprave za ceste (ŽUC).
  “Kružni tok omogućit će bolju prometnu protočnost u središtu Piškorevaca. Imat će pripadajuće nogostupe, rasvjetu i zelene površine. Investiciju s 80 posto bespovratnih sredstava sufinancira Županijska uprava za ceste, dok preostalih 20 posto financira Grad”, pojašnjava Soldo najavljujući početak radova odmah po dovršetku projektne dokumentacije i ishođenja građevinske dozvole.
  Osim kružnoga toka, gradit će se i parkiralište za potrebe tamošnje Župe Preobraženja Isusovog, gdje se već obnavlja ograda oko župnoga stana i crkve.
  “U sklopu uređenja župnog stana i okolnog prostora, uz sredstva Grada, Đakovačko-osječke nadbiskupije i piškorevačke Župe, osigurano je bespovratnih 110.000 kuna Ministarstva kulture”, navodi se u priopćenju predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde uz konstataciju da je to, uz ostale investicije u proteklih godinu dana, “još jedan dokaz da gradska uprava brine o svojim prigradskim naseljima i njihovu ravnomjernom razvoju”.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog