Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zahvala vojvotkinje Camille

  I nakon dva mjeseca od dolaska vojvotkinje od Cornwalla Camille u Đakovo i dalje stižu zahvale i čestitke za svečani prijem u Državnoj ergeli Đakovo.
  Nakon čestitke britanskog veleposlanstva na uspješno provedenoj organizaciji posjeta vojvotkinje, stigao je i dopis iz Clarence House, službene rezidencije Princa od Walesa i vojvotkinje od Cornwalla. U dopisu se iskazuje zahvala i čestitka na organizaciji svečanog prijema, te se ističe zadovoljstvo vojvotkinje na ukazanoj prilici da svjedoči ljepoti lipicanskih konja i tradiciji Đakova, doznajemo od ravnatelja Državne ergele Nidala Korabija.  
  “Službena čestitka rezidencije kraljevske obitelji najveće je priznanje ergeli za velik trud koji je uložen u organizaciju dočeka. Zajedničkim radom s lokalnom samoupravom, Turističkom zajednicom, brojnim konjogojskim udrugama, kulturno umjetničkim društvima i vokalnim skupinama postignut je cilj da se grad Đakovo i ergela na visokoj razini predstave medijima iz cijeloga svijeta”, ističe ravnatelj Korabi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog