Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Veliki tobogan atrakcija đakovačkog aqua parka”

  I ove godine nastavljaju se ulaganja u gradski bazen koji se, s obzirom na dosadašnja ulaganja i prošlogodišnju rekordnu posjećenost, kako su to na konferenciji za novinare ocijenili gradonačelnik Zoran Vinković i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo, pretvara u stvarni aqua park i regionalni kupališni centar.
  Ovogodišnja ulaganja vrijedna su oko 1,3 milijuna kuna, a uređuju se tribine i prostor ispod njih, istaknuo je gradonačelnik Vinković najavivši i veliki tobogan koji će biti postavljen do početka kupališne sezone i postat će prava atrakcija.
  Prošlogodišnjih rekordnih 60.000 posjetitelja, među kojima je trećina izvan Đakovštine, dokaz je atraktivnosti novih sadržaja koje pruža đakovačko gradsko kupalište, konstatirao je Solo.
  Bazen tribineBazen toboganOsim novih sadržaja, prošlogodišnja ulaganja omogućila su i uštedu struje i vode čiji su gubici smanjeni deset puta, rekao je Soldo najavivši početak nove kupališne sezone za sredinu lipnja. Pojasnio je da će veliki tobogan biti visok 7,5, a dugačak 55 metara.
  I ove godine planiraju se, kako je rečeno, atraktivni zabavni sadržaji poput noćnog kupanja, izbora za miss i mistera, a uredit će se i okoliš bazena, odnosno sportska igrališta i skakaonica za djecu.
  Gradonačelnik Vinković ponovio je kako se na tom prostoru u budućnosti planira i zatvoreni bazen kroz javno-privanto partnerstvo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog