Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavljena nova turistička brošura

  Danas je predstavljena nova turistička brošura pod nazivom “Provedimo vikend u srcu Slavonije – Đakovu”. Riječ je, kako je pojasnio gradonačelnik Zoran Vinković, o vodiču koji bi trebao dodatno podići turističku ponudu grada na veću razinu i “omogućiti svima koji žele doći jedan kvalitetniji pogled na grad.
  “Isto tako, želja nas u Turističkom vijeću i TZ je podići Đakovo na razinu jedne značajne turističke destinacije jer Đakovo nisu samo Vezovi, ergela lipicanaca, katedrala…”, kazao je gradonačelnik Vinković.
  Želja je privući još više turista čije zadržavanje u gradu se produljilo u proteklih nekoliko godina s jednog na prosječno 4 dana boravka, pojasnio je gradonačelnik.
  U brošuri se, kako je pojasnila Marija Burek, direktorica Turističke zajednice, osim već poznatih znamenitosti, predstavljaju i smještajni kapaciteti, gastro ponuda, svetišta i vinske ceste, lovne i ribolovne mogućnosti, foto safari i druga ponuda. Brošura ima četrdesetak stranica, tiskana u nakladi od 2.000 primjeraka, dvojezična je (hrvatski i engleski), a budućim turistima nudi sve neophodne informacije o turističkim subjektima i znamenitostima u gradu.
  Uz brošuru, namijenjenu agencijama, individualnim turistima se nude i posebni višednevni programi usmjereni ciljanim skupinama, rečeno je na predstavljanju.
  Ravnatelj Državne ergele Nidal Korabi naglasio je da Đakovo ima dovoljno kapaciteta, atrakcija i prateće ugostiteljske ponude da se broj turista još više poveća i učini od grada ne samo poželjnu destinaciju kontinentalnog dijela, nego i cijele Hrvatske.
  Izdavač brošure je Grad i Turistička zajednica, a u pripremi je i njemačko izdanje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog