Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nastavljeni radovi na komunalnoj infrastrukturi

  “Asfaltiranjem sportskog igrališta Osnovne škole biskupa Josipa Antuna Čolnića nastavljeni su radovi na komunalnoj infrastrukturi Grada Đakova. Riječ je o projektu vrijednom 75 tisuća kuna kojeg su sufinancirali Grad Đakovo i Osječko-baranjska županija, a izvođač radova je Gravia Osijek. Po završetku ovog posla slijede radovi na Hrvatskom sokolu u vrijednosti 180.000 kuna kojima će biti obuhvaćena izgradnja pristupnih cesta Gradskoj nastavno sportskoj dvorani i sportskim igralištima, te potpuno uređenje vanjskog vježbališta”, ističe se u priopćenju gradonačelnika Zorana Vinkovića.
  Hrvatski sokol 02 Na taj način podiže se, kako se navodi u priopćenju, kvaliteta i ovog dijela sportskog – rekreacijskog života grada, posebno stoga što igrališta na Hrvatskom sokolu koriste i brojni rekreativci, ali i sportski klubovi.
  U priopćenju se podsjeća da su od početka ove godine na području Grada Đakova izvedeni radovi koji se odnose na rekonstrukciju, izgradnju i sanaciju cesta i nogostupa, te izgradnju javne rasvjete. Ukupna vrijednost navedenih radova iznosila je više od 1,1 milijun kuna, a radovima su bili obuhvaćeni svi dijelovi Grada Đakova, uključujući prigradska naselja.
  U tijeku su i radovi na nogostupu u Ulici Joze Ivakića, a tome treba dodati i završetak radova u Strossmayerovom perivoju i radove na Strossmayerovom trgu čime se, kako stoji na kraju priopćenja, i dalje unaprjeđuje kvaliteta života u gradu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog