Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tri nova dječja igrališta

  Vinkovic i Soldo u Budrovcima djecje igraliste Sredstvima osiguranim iz gradskog proračuna u tri mjesna odbora; Kuševcu, Mjesnom odboru Kolodvor i u Budrovcima, postavljena su nova dječja igrališta čija pojedinačna vrijednost je 69 tisuća kuna, kazao je na konferenciji za novinare održanoj u Budrovima gradonačelnik Zoran Vinković.
  Osim u dječje igralište, Grad ove godine ulaže oko sto tisuća kuna i u rekonstrukciju stadiona u Budrovcima, a riješeno je i pitanje projekta javne rasvjete za što je izdana i građevinska dozvola pa će taj projekt biti upućen Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kazao je gradonačelnik. U Budrovcima je, kako je dodao, u tijeku i izgradnja mrtvačnice, a prije nekoliko godina završen je društveni dom.
  Ove je godine u planu postavljanje još tri dječja igrališta te obnavljanje svih postojećih, najavio je predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo pojasnivši da je za to, ali i za opremanje klizališta i gradskog bazena osigurano milijun kuna.
  “Sve to jasno govori da Grad Đakovo skrbi i o građanima u Đakovu, ali i o mještanima u prigradskim naseljima, gdje također pružamo jednak komunalni standard kao i u Đakovu”, naglasio je Soldo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog