Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Proljetna akcija čišćenja grada

  U našem gradu danas se održava 10. po redu proljetna akcija čišćenja grada. Uz Grad, Univerzal i Đakovački vodovod, Turističku zajednicu kao i vijeća mjesnih odbora svih prigradskih naselja, u akciju su uključena i lovačka društva, Zajednica športskih ribolovnih udruga, Hrvatske vode, te sve škole i brojne gradske udruge.
  Proljetnom akcijom čišćenja bit će obuhvaćeno, između ostalog, prikupljanje otpada u prirodi i evidentiranje divljih deponija radi njihove sanacije koje će izvršiti lovačka društva. Članovi Zajednice športskih ribolovnih udruga uredit će gradske bajere, dok će u prigradskim naseljima sav otpad biti prikupljan na za to određenim mjestima, te će ga na deponiju prevesti Komunalno poduzeće Univerzal. Ujedno će na istim lokacijama biti omogućen dovoz granja koje će potom biti pripremljene za odvoz na deponiju, dok će Hrvatske vode svojim strojevima čistiti kanalsku mrežu, a Đakovački vodovod također će vršiti utovar otpada i obavljati prijevoz na gradsku deponiju.
  I ove godine u akciju su uključene sve škole na području Grada, a poziv je upućen i građanima koji prikupljeni otpad iz svojih kućanstava mogu besplatno deponirati na gradsku deponiju ili u reciklažno dvorište na groblju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog