Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ćurić: “Dioniz je postao dio kulturnog života ne samo Đakova”

  Curic Dioniz 16. otvorenje Predstavom pod nazivom “Moj razred”, u izvedbi studenata glume osječke Umjetničke akademije, te projekcijom dokumentarno-istraživačkog filma “Ja sam” Branka Ivande sinoć je u Hrvatskom domu otvoren đakovački dio programa 9. Međunarodnog festivala kazališnih akademija na kojem sudjeluju studenti glume iz Hrvatske, Češke, Austrije, Rumunjske i Velike Britanije. Sudionike je pozdravila umjetnička voditeljica festivala Jasmina Pacek, a manifestaciju je otvorio zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić istaknuvši kako “Dioniz više ne treba posebno predstavljati jer je postao dio kulturnog života ne samo Đakova i Osijeka, nego i čitave Hrvatske i svih zemalja iz kojih dolaze sudionici”
  Ovogodišnji Dioniz održava se pod motom “Igrom do različitosti”, a sudionici će održati niz radionica u kojima će umjetnost biti u službi terapije.
  Današnje radionice održavaju se u Udruzi Amadea, Osnovnoj školi Vladimir Nazor, odnosno s djecom s posebnim potrebama i u Udruzi za pomoć osobama s teškoćama u razvoju.
  Večernji dio program počinje u 19 sati u Hrvatskom domu predstavom studenata glume iz Linza, u 20,30 predstava je studenata Akademije iz Zagreba, a u 22 sata Umjetničke akademije u Splitu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog