Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za 150 udruga Grad izdvaja 3 milijuna kuna

  Grad Đakovo putem svog proračuna financira 150 udruga, istaknuo je gradonačelnik Zoran Vinković tijekom potpisivanja ugovora o korištenju sredstava iz Proračuna Grada za 2016. godinu za sufinanciranje projekata i programa.
  “Ne računajući pričuvu za udruge koje se pojave tijekom godine, pričuvu koja se odnosi na sport, kulturu i manifestacije, ukupno za udruge odlazi 3.012 650 kuna, a ugovori će biti potpisani sa svih 150 udruga”, rekao je gradonačelnik.
  Riječ je o sportskim, kulturnim, humanitarnim i drugim udrugama koje djeluju na području Grada, pojasnio je gradonačelnik Vinković.
  “I to je odgovor na ona trabunjanja pojedinih takozvanih političara na nekim facebook stranicama koji pišu komentare za vrijeme radnog vremena da Grad Đakovo ne ulaže u ljude, da ulaže isključivo na groblja”, rekao je Vinković napomenuvši da su i groblja dio komunalnog standarda, te da Grad Đakovo ove godine ima niz projekata koje financira isključivo iz vlastitog proračuna, ali i u suradnji s ministarstvima i Županijom. Nije propustio dodati da su i neki koji pišu te komentare bili stipendisti Grada Đakova i da su članovi udruga koje imaju prostora u proračunu.
  Ta sredstva značajna su pomoć svim udrugama, ističu korisnici proračunskih sredstava koji su, kako je rečeno, obavezni podnijeti i izvješće o utrošku tih sredstava.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog