Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinkovićeva čestitka premijeru Oreškoviću

  U čestitki upućenoj premijeru Tihomiru Oreškoviću đakovački gradonačelnik Zoran Vinković izrazio je nadu da će u najskorije vrijeme biti vidljive najavljene promjene u hrvatskom društvu.
  “Hrvatska nije ni crvena ni plava, ona je naša jedina Domovina i krase je sve boje. Nadam se da ćete kao hrvatski premijer graditi našu Domovinu na vrijednostima koje ne gaje netrpeljivost i nejednakost, već da ćete biti demokratski putokaz i mjesto ujedinjenja svih građanki i građana, bez obzira na političku pripadnost”, navodi se u čestitki.
  “Pred Vama, ali i svima nama, je bitka za Hrvatsku. Hrvatsku kojoj i Vi kao predsjednik Vlade morate dati novi izgled. Ostvarivanje Hrvatske kakvu ste najavili predstavljajući Vladu je Vaša glavna zadaća u narednom razdoblju i Vi trebate biti jamac takve Hrvatske i svih njenih građana”, poručuje premijeru Oreškoviću gradonačelnik Vinković podsjećajući ga na ekonomski prosperitet koji je najavio građanima, te izražavajući očekivanja da će “u potpunosti provesti fiskalnu decentralizaciju i da će učiniti sve kako bi Slavonija, Baranja i Srijem konačno dobili na punom značaju za našu Domovinu”.
  Đakovački gradonačelnik očekuje od premijera da će prepoznati i važnost Grada Đakova, te da će fokus njegova djelovanja biti i preustroj Hrvatske koji treba biti usmjeren ka stvarnoj teritorijalnoj i fiskalnoj decentralizaciji.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog