Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pobjeda košarkaša u Osijeku

  Prvi ovogodišnji nastup KK ĐAKOVO imao je kao gost u sklopu 13. kola A2 lige protiv KK OSJEČKOG SOKOLA, gdje je na parketu osječke sportske dvorane „JUG-2“ ostvarena vrijedna pobjeda rezultatom 79:91 ( 46:51 ).
  “Uspjeh je vrijedniji ako se uzme u obzir da je ovo prva utakmica nakon mjesec dana neigranja i da je ovim prekinut neugodni niz poraza od ovog takmaca uključivši i onaj s početka sezone u Đakovu, te da je u međuvremenu došlo do određenih promjena u igračkom sastavu”, ističe predsjednik Kluba Robert Majstorović.
  Đakovački strijelci ponovno ravnomjerno raspoređeni, pa su Krešimir Kruljac i Matej Češkić postigli po 17 koševa, Neven Čupić 15, Toni Radoš 10, Stjepan Hajduković 8, Davor Mikulić 6, dok se starim navikama pomalo vraća najefikasniji Tomislav Radoš sa 18 poena. Još su nastupili Patrik Raguž, Miron Češkić, Marijan Petrović i Mislav Mandurić.
  Vrijedi istaći da je nakon propuštenog prvog dijela sezone zbog zdravstvenih problema i operacije, u sastavu svoje mjesto našao vrijedni Tomislav Kelava koji svojom agresivnošću i čvrstinom može dosta toga donijeti đakovačkoj momčadi.
  Iduće kolo u Đakovu gostuje ekipa KK ŽUPANJE, pa đakovački košarkaši pozivaju ljubitelje sporta u sportsku dvoranu na otvorenje domaće sezone.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog