Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković oštro odgovorio pravobraniteljici: “Bolje da da ostavku, nego što lupeta gluposti”

  Upozorenje pravobraniteljice za djecu Ivane Milas Klarić gradonačelnk Zoran Vinković nazvao je neprofesionalnim zamjerivši joj što je na temelju medijskih natpisa, ne kontaktirajući s nikim iz Grada, donijela sud. Podsjetivši da u Đakovu živi 99 posto rimokatolika, gradonačelnik je ponovio da se odlukom o nagrađivanju besplatnim ulazom za klizanje djece koja odlaze na zornice nikoga ne diskriminira.
  “Ja od te odluke neću odustati pa makar se i pravobraniteljica za djecu, a i ove udruge okrenule i postavile na glavu”, kategorički je izjavio đakovački gradonačelnik dodavši da skrbi o svoj djeci ovoga grada.
  Na odluku pravobraniteljice gradonačelnik Vinković oštro se obrušio upitavši je “je li diskriminacija zatvoreno đakovačko rodilište, jesu li diskriminirana djeca koja nose teške udžbenike koja moraju plaćati prijevoz do škole, djeca koja nemaju topli obrok, ili djeca čiji roditelji ne rade i što je učinila za sve njih”. Predložio je čak donošenje zakona o zaštiti djece od pravobraniteljice za djecu.
  “U ovome gradu niti je bilo diskriminacije, niti će je biti, a jedino tko diskriminira djecu i ne radi ništa za djecu nije gradonačelnik Grada Đakova, nego pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić, a ovim putem ju pozdravljam i bolje da da ostavku nego što lupeta gluposti”, uzvratio je đakovački gradonačelnik.
  Gradonačelnik Vinković poručio je pravobraniteljici za djecu da se “ostavi Đakova, da radi pametniji posao te da nije za pravobraniteljicu”.
  Najavio je također da će sva djeca prvih deset dana imati besplatno klizanje na klizalištu koje se otvara sutra u 18 sati, a čija ukupna vrijednost s opremom je oko 300.000 kuna.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog