Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Tuljani” pomažu neklizačima

  “Na đakovačko klizalište stigli su “tuljani”, pomagala za malene neklizače, a najviše su se obradovali upravo oni koji najmlađi koji još ne znaju samostalno klizati, pa se uz pomoć mama i tata tek uče prvim koracima na ledu. Snalaženje na klizaljkama, zahvaljujući simpatičnim plavim “tuljanima”, sada je za njih jednostavnije i lakše”, navodi se u priopćenju iz Univerzala.
  tuljani 2 “Dolazak pomagala koja su maleni s ushićenjem prihvatili predstavlja realizaciju obećanoga na početku klizališne sezone da će se i najmanjim sugrađanima omogućiti radost klizanja bez straha od padova. A da klizalište posebno razveseljava djecu, potvrđuju prizori koje viđamo svaki dan. Kako su počeli zimski praznici za školarce, sigurni smo da će u klizanju s prijateljima pronaći najbolji i najpoželjniji hobi”, ističe u priopćenju predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo.
  Ususret i tijekom produženog božićnog vikenda klizalište je zbog velikog zanimanja javnosti radilo bez predaha po cijeli dan, navodi se u priopćenju, a kao razlog navodi se cijena ulaznice od svega 10 kuna, s uključenim najmom klizaljki i PDV-om, što je, kako se naglašava, najpovoljnije u Hrvatskoj.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog