Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Petar i Luka Jaman u bratskom finalu

  Hrvatska metropola u nedjelju je bila domaćin tradicionalnog međunarodnog kickboxing turnira „Croatia open“, koji je okupio više od 500 boraca iz 8 zemalja, a na turniru su nastupila i trojica kickboxača iz đakovačkog kluba „Blitz“, te osvojili zlato, srebro i broncu u disciplini K-1, doznajemo od trenera Danijela Šimundića.
  Najzanimljiviji detalj s turnira je bratsko finale u kategoriji do 81 kg đakovačkih boraca Petra i Luke Jamana, koje, naravno, nije održano. Naime, na putu do finala oba borca su uvjerljivo pobijedili po dva protivnika, Luka bolji od Crnogorca Vukmirovića i Porečanina Grgurića, dok je Petar svladao Marka Čižmića iz Zagreba i Bosanskog borca Senada Fatkića. Ova nesvakidašnja situacija u finalu jednog turnira završila je bratskim dogovorom, te je zlato bez borbe pripalo Luki Jamanu. Brončanu medalju u juniorskoj konkurenciji osvojio je Tomislav Cerić u kategoriji do 67 kg.
  Ovim nastupom Đakovački borci završili su vrlo uspješnu godinu s ukupno 34 odrađene borbe, uz 23 pobjede, 10 poraza i jednim neodlučenim ishodom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog