Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Izviđači predali Betlehemsko svjetlo gradonačelniku Vinkoviću

  Dvoje đakovačkih izviđača, članova Odreda Klasje: Tea Budžaki i Niko Ivić, u pratnji načelnika Odreda Ariana Čavale i Antuna Šimića Šime, predsjednika Županijskog saveza izviđača, donijeli su Betlehemsko svjetlo u Gradsku vijećnicu i predali ga gradonačelniku Zoranu Vinkoviću.
  “Čast nam je i ove godine donijeti Betlehemsko svjetlo u naš grad, a na ovaj način izviđači žele u domove svih nas unijeti svjetlo mira, topline, povjerenja, radosti, ljubavi i nade”, poručili su izviđači predajući svjetlo gradonačelniku.
  izvidjaci razgovor Betlehemsko svjetlo Đakovačkim izviđačima, koji su ove godine Betlehemsko svjetlo donijeli iz Beča, zahvalio je gradonačelnik Vinković najavivši da će ih i dalje podržavati u njihovim aktivnostima kojima pridonose i promociji grada.
  Svojom brojnošću i aktivnostima đakovački izviđači ubrajaju se među najuspješnije, odnosno četvrti su u Hrvatskoj, a ove su godine svjetski prvaci u “JOTA-JOTI”, odnosno internetskoj komunikaciji sa skautima iz cijeloga svijeta čijih organizacija ima više od 236, naglasio je Antun Šimić Šima, predsjednik Županijskog saveza izviđača,

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog