Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Blagdanski mozaik u Đakovu

  “Uz veliki adventski vijenac pred Malom crkvom, predblagdanskom ugođaju u gradu posebno pridonose novi ukrasi. Nova je blagdanska rasvjeta postavljena prošlog tjedna u Jelačićevoj i Starčevićevoj ulici, kao i na kružnom toku kod Malog parka”, ističe se u priopćenju iz Univerzala u kojem se također navodi da je otvorena i sezona klizanja na đakovačkom klizalištu, te da na gradskom korzu 18. prosinca, u suradnji s Turističkom zajednicom, počinje “Božićna priča”, mini sajam prigodnih proizvoda udruga, obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.
  “Dvije izuzetno frekventne ulice gradskog centra, proteklih godina pomalo nedovoljno ukrašene, na rasvjetnim su stupovima uoči Božića dobile svjetlucave “zvjezdice”, koje su odmah prvih večeri obradovale mnoge Đakovčane. Velike je simpatije izazvao prvi adventski vijenac ispred Male crkve, posebno nakon što je obogaćen s tisuću lampica! Otvorili smo u petak i željno iščekivano klizalište koje je, unatoč kapacitetu i površini od skoro 400 kvadrata, na otvorenju bilo premalo da bi primilo sve koji su među prvima željeli probati đakovački led”, navodi u priopćenju predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo i dodaje da “svi spomenuti ukrasi, realizirani i najavljeni sadržaji u dugim zimskim večerima doprinose stvaranju posebne blagdanske atmosfere koja će vrhunac dostići u drugoj polovici prosinca”.
  “Grad i Univerzal zaista su se potrudili kako bi svojim sugrađanima uljepšali sve bliže božićno vrijeme i novogodišnji ciklus. Zajednički je trud među prvima potvrdio đakovački adventski vijenac, jedno od najljepših ovakvih obilježja došašća u gradovima diljem Hrvatske”, dodaje Soldo.

  Foto: Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog