Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Belan snimio prvu božićnu pjesmu

  U trideset godina dugoj glazbenoj karijeri Nene Belana, konačno je došlo vrijeme i za prve božićne singlove. Riječ je o pjesmi “Božićna (A gdje si ti)” za koju je tekst i glazbu napisao splitski autor i producent, Tomislav Mrduljaš, te njezinoj engleskoj verziji pod nazivom “Christmas Miracle”.

  “S obzirom na moja tri desetljeća bavljenja glazbom, i ja sam donekle iznenađen što je tek sad došao red na neku prigodnu božićnu stvar. Čekao sam pravu, nisam htio snimiti bilo što, a Tomina pjesma svidjela mi se već u demo fazi. Na kraju smo je snimili na relaciji Split – Rijeka i jako sam zadovoljan kako je ispala.” – izjavio je Belan.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=H6gDnQhz1vA[/embedyt]

  Romantičan ugođaj ovih božićnih pjesama spaja senzibilitet „splitske dice“, Mrduljaša i Belana, a ovaj dvojac najavljuje još ovakvih suradnji ubuduće.

  Podsjećamo, Belan sa svojim Fiumensima priprema veliki koncert ”Ljubav i moda” kojim će 27. veljače, u zagrebačkom Domu sportova, obilježiti 30 godina svoje karijere, 30 godina od prvog albuma Đavola ”Ljubav i moda” koji je objavljen 1986. godine i 30 godina od prvog koncerta Đavola u legendarnom Kulušiću.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog