Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Uspjehu Mosta u Slavoniji pridonijeli i politički konkurenti”

  Uspjeh Mosta u Hrvatskoj, pa tako i u Slavoniji iznenadio je i same kandidate koji su se našli na njihovim listama. Priznali su to, gostujući u današnjoj emisiji “Izravno” i Miroslav Šimić, iz osječke Udruge GoGo, prvi na listi u IV. izbornoj jedinici, te Natalija Bošnjaković, jedina Đakovčanka na listi.
  “Do prije tri tjedna ovo je izgledalo nemoguće, a tek u posljednih sedam dana počeo sam vjerovati da možemo ostvariti dobar rezultat i u IV. izbornoj jedinici koja je možda i najzahtjevnija i … čudo se dogodilo…”, kaže Šimić. Dodaje, međutim, da su uspjehu Mosta u Slavoniji pridonijeli i politički konkurenti, posebno HDSSB svojom kampanjom.
  Most će insistirati na najavljenim reformama, prije svega javne uprave, novom teritorijalnom ustrojstvu, poreznoj i monetarnoj reformi, odnosno rasterećenju poduzetništva, izjavio je Šimić priželjkujući formiranje manjinske vlade.
  Most zasad u Đakovu nema čvrstu infrastrukturu, tek pet, šest volontera, a jedina Đakovčanka na listi bila je Natalija Bošnjaković, učiteljica i majka dvoje djece koja se u Mostu, kako kaže, našla sasvim slučajno. U Petrovu i Kovačiću prepoznala je “kompetentne ljude koji su i na lokalnoj razini napravili nešto konkretno, a poslije toga pokušali nešto i na višim razinama”.
  “Od politike očekujemo stvaranje normalnih uvjeta za život, a ne za preživljavanje, ljudima ne treba socijala, nego prilika da rade i zarade”, pojašnjava jedina Đakovčanka na listi Mosta u IV. izbronoj jedinici.
  Most u Đakovu ima i ozbiljnijih ambicija kada su u pitanju lokalni izbori, a stanje u gradu ocjenjuju katastrofalnim na svim područjima, pa Natalija Bošnjaković ne krije ni osobne ambicije kada je u pitanju funkcija gradonačelnika. “Želimo biti dio političke scene i vjerujem da će Most i u Đakovu iznjedriti najsposobnije i za tu funkciju”, zaključuje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog