Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novi prostor Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom

  Predviđenom rekonstrukcijom i dogradnjom prostora u sklopu Osnovne škole “Vladimir Nazor” Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom trebala bi najkasnije u roku od 4 godine doći do adekvatnog prostora za djelovanje.
  Taj projekt dio je plana kapitalnih investicija u 2016. godini, a u tijeku je, kako doznajemo od Snježane Stašćik, pročelnice Odjela za društvene djelatnosti Osječko-baranjske županije, izrada idejnog rješenja i projekta.
  Od ukupnih tisuću četvornih metara planiranog novog prostora, najmanje stotinjak bilo bi namijenjeno Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.
  “Neće to biti gotovo odmah u toj godini, nego će se realizacija protezati kroz četiri godine, što će ovisiti o sredstvima državnog proračuna, a planirana sredstva su 6 milijuna kuna”, pojašnjava pročelnica Stašćik.
  Novi prostor bit će prilagođen potrebama Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom s kojom će se obaviti i konzultacije u vezi prilagodbe, ali i veličine potrebnog prostora, naglašava pročelnica Stašćik uz napomenu da je predviđena cijela jedna etaža, odnosno prizemlje za tu namjenu.
  Novi prostor trebao bi se graditi na mjestu sadašnjih montažnih objekata.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog