Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu 37 glasačkih mjesta

  Birači s područja grada Đakova na sljedećim parlamentarnim izborima mogu glasovati na 37 biračkih mjesta, doznajemo od predsjednika Gradskog izbornog povjerenstva Stanka Kuburića. To je jedno mjesto više u odnosu na ranije izbore jer je, kako pojašnjava Kuburić, ponovo otvoreno biračko mjesto u Centru za socijalnu skrb.
  Za pravovaljano provođenje izbora bit će imenovano isto toliko biračkih odbora u kojima je po deset članova, s tim da 8 članova predlažu političke stranke, a predsjednika i zamjenika Gradsko izborno povjerenstvo. Posao u biračkim odborima bit će plaćen, ali se još ne zna koliko.
  U Đakovu će biti još dva posebna izborna mjesta; za osobe koje će dolaziti iz drugih izbornih jedinica i jedno mjesto u Domu za starije gdje će glasati osobe koje su također iz drugih izbornih jedinica, a nalaze se u domu, dodaje Kuburić.
  Posebnost sljedećih parlamentarnih izbora je preferencijalno glasovanje što, kako ističe predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva, znači da će birač na biračkom mjestu moći zaokružiti jednu listu i, ako želi, na toj listi može zaokružiti jednog od kandidata.
  Glasački listić u IV. izbornoj jedinici ima 14 lista i na svakoj je 14 imena, a sve će biti objavljeno na ulazu na svako biračko mjesto.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog