Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ: Kupuje li Vinković Ljekarnama svoj zastupnički mandat?

  Najavljenom pripajanju Ljekarni Đakovo Ljekarnama Osječko-baransjke županije, kako bi se ubuduće trebala zvati ta ustanova, na konferenciji za novinare, održanoj na korzu ispred ljekarne, usprotivili su se u đakovačkom HDZ-u.
  “Zašto gradonačelnik Zoran Vinković ne želi preuzeti Ljekarne Đakovo koje imaju sve pozitivne reference u svom prostoru i mogu puniti sa dobiti gradski proračun? Ne kupuje li on svojom neaktivnošću i sa čudnom svitom koja ga podržava svoj budući mandat u Saboru”, upitao je dr. Perica Kovačić.
  Iz HDZ-a podsjećaju da su Ljekarne Đakovo najstarije u Osječko-baranjskoj županiji, da pozitivno posluju, te da rade u vlastitim prostorima.
  “Zašto vjerovati Županiji da će dobro gospodariti s ponuđenim modelom kada se zna kako su se brinuli o đakovačkom rodilištu, kojemu je vlasnik i osnivač također županija”, podsjeća dr. Kovačić zahtijevajući od županijskih čelnika da “maknu svoje političke uhljebe s leđa Ljekarni i tako im pomognu da posluju s još većom dobiti koja bi mogla puniti gradsku blagajnu”, poručju iz đakovačkog HDZ-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog